Transportlovgivning

Transportlovgivning


law

Særtransport

Dansk Transportsikkerhed tilbyder naturligvis også rådgivning indenfor særtransport. Reglerne på dette område kan for rigtigt mange virke uoverskuelige, så også her kan der være en fordel ved, at have en livline man kan trække på.
Vi bistår både med ansøgning om tilladelser, brug af følgebiler, specielle forhold osv. osv.
Efterhånden har vi også opbygget et bredt netværk med udenlandske partnere, så vi også kan hjælpe uanset om det er i Danmark, Norge eller Frankrig, bare for at nævne nogle lande.Dansk

 

Transportlovgivning

Transportbranchen er i manges øjne, én af de meste regulerede brancher i Danmark. Det kræver derfor en hel del overskud i hverdagen, at følge med i alle reglerne, samt ikke mindst at følge med i alle ændringerne der hele tiden kommer.
Da Dansk Transportsikkerhed sætter en stor ære i, at være blandt de bedste på markedet indenfor vores felter, så følger vi naturligvis skarpt med omkring alle love og lovændringer indenfor transportbranchen.
Så hvis du vil følge med i udviklingen, men ikke selv har tiden til det, eller bare ønsker en fri og uafhængig sparringspartner i hverdagen, så er det Dansk Transportsikkerhed du skal vælge.